2015. április 2., csütörtök

!

Az oldalra felkerül minden olyan fordításom, ami itt még nem található meg (de pl. Facebook-os oldalakon igen [Miyavi Hungary, Matenrou Opera ~ Hungarian ST, theGazettE Hungary, Haruka Hungary]), illetve tervezem, hogy azok is felkerülnek majd, amik jelenleg fordítás alatt állnak, vagy állni fognak.

Nem szeretnék üres szavakkal dobálózni, hogy az oldal úja megnyílik, mert meglehet, hogy most van hozzá kedvem és hiányzik ez az egész jrockosdi, az viszont már kevésbé valószínű. hogy tudnám teljesíteni az egyéni kérelmeket - és akik ismerik az oldalt régről, azok tudják, hogy jórészt a saját kérések éltették az oldalt, na meg én szeretek másokért jót tenni, de erre nem lenne kapacitásom - hisz az ígért THE GAZETTE WORLD TOUR DOCUMENTARY magyar feliratos DVD-je sincs még sehol... amiért borzasztóan szégyellem is magam. Dolgozni fogok rajta és egy napon kész lesz. De tényleg.

Tehát egyelőre maradjunk annyiban, hogy a gépemen lappangó munkáimat feltöltöm, a továbbiakra nézve meg... nos, amit majd hoz a jövő. Jó?
A napokban meg varázsolok valami új dizit, mert borzalmasan unalmas lehet mindig ezt látni azoknak, akik a kihaltság ellenére is naponta látogatják az oldalt (mert vannak ilyenek, hát én tökre lehidaltam. Mire nem jó a statisztika, bákker), meg indokolatlanul nagy is lett ez a fejléc. Úgyhogy dizi is lesz, juhhé!

Love! (´ε`*)~☆❤

Efi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése